بدون اغراق مي توان ادعا کرد که يکي از نقاط قوت دين مبين اسلام در برابر ساير اديان و مکاتب ديني توجه به نقش و جايگاه و کرامت زنان است. اسلام از همان بدايت امر يکي از آرمان هاي اصلي خود را شکستن تابو ها و انگارهاي غلط جامعه جاهليت عربي در خصوص زنان قرار داد و با فرياد بِأَيِّ ذَنْبٍ قُتِلَتْ؟ وجدان انسان ها را بيدار ساخت. گو اينکه پس از پيدايش اسلام زنان شان و جايگاه خاصي را به دست آوردند و شخصيتي گرامي و غير قابل وصف همچون فاطمه زهرا (س) به عنوان تجلي شخصيت حقيقي يک زن در اسلام مورد تکريم ، تمجيد و ستايش همگان قرار گرفت.
در دين مبين اسلام زن پيش از آنکه يک زن باشد يک انسان و بنده پروردگار است و زن بودن آن مقدم بر شخصيت انساني او نيست. مرد نيز انسان و بنده خداست و از اينجا مي توان گفت که دين مبين اسلام در خصوص شان و جايگاه و کرامت انساني براي زن و مرد ارزش يکساني قائل است.به تعبير زيبا و وحياني آيه کريمه 124 سوره نساء « وَمَن يَعْمَلْ مِنَ الصَّالِحَاتَ مِن ذَكَرٍ أَوْ أُنثَي وَهُوَ مُؤْمِنٌ فَأُوْلَئِكَ يَدْخُلُونَ الْجَنَّةَ وَلاَ يُظْلَمُونَ نَقِيرًا» و كساني كه كارهاي شايسته كنند چه مرد باشند يا زن در حالي كه مؤمن باشند آنان داخل بهشت ميشوند و ذره اي مورد ستم قرار نميگيرند.
در اين ميان اما در ميان جهل و غفلت مسلمانان و ازدياد کفر و شهوت پرستي در غرب امروز نقش و جايگاه زنان در گستره عظيم عالم چيزي بر خلاف عدالت و نگاه الهي به زنان است. امروز به دليل تفکرات و تبليغات گسترده تمدن غرب الگويي از زن در جهان اشاعه يافته است که انسانيت وي تحت تاثير جنسيت او قرار گرفته است. در دنياي مدرن امروز زنان پيش از آنکه انسان باشند يک زن هستند و ويژگي هاي زنانه آنها ارزش تلقي ميگردد.
غرب زنان را همچون کالايي ساخته است که در زمانه سرمايه داري نيروي کاري ارزان و تحريک کننده مصرف کنندگان براي خريد است. نگاهي به تبليغات تجاري اکثر کالاهاي پرفروش نشان مي دهد که در اين تبليغات از جاذبه هاي جنسي زنان سوء استفاده شده است.
البته مصائب اين الگو به همين جا ختم نميگردد بلکه جهان امروز به دليل همين نوع نگاه به زنان دچار چالش ها و بحران هاي جدياي شده است که شايد گفت برخي از آنها سالها و قرن ها نيازمند زمان براي تغيير دوباره هستند. عواقب وحشتناکي نظير آزار جنسي زنان، بهرهکشي و استثمار آنها در محيط کار، تجارت و قاچاق روز افزون زنان، مسئله مواليد نامشروع، تبعيض جنسيتي، بيماري هاي مقاربتي،روابط نامشروع جنسي با محارم و از همه بدتر پديده شوم و کريه همجنس گرايي ثمره شوم اين زياده طلبي و تمتع طلبي و نگاه شهوت پرستانه به زنان بوده است.
برخي آمار از وضعيت زنان در غرب به خوبي نشان مي دهد که جهان امروز به چه ضلالت و گمراهي دردناکي سوق پيدا کرده است. نمونه بارز نتايج اين نوع نگاه غلط به زن را مي توان در جامعه آمريکا که به نوعي آرمانشهر تمدن غربي است مشاهده کرد.واحد آمار دادگستري آمريکا به نشاني اينترنتي bjs.ojp.usdoj.govدر سال 2009 نشان داد که حدود 25 درصد از قتل زنان در اين کشور در سال 2007 تا 2008 توسط زوجهاي آنان صورت گرفته درحالي که اين آمار براي مردان چهار درصد است.خشونت جنسي، تهديدي جدي براي زنان آمريکايي است.
گزارشها حاکي از آن است که ايالات متحده بالاترين ميزان تجاوز به عنف را در بين کشورهايي که چنين آمارهايي را منتشر ميکنند، داراست. ميزان تجاوز به عنف در آمريکا 13 برابر بيشتر از انگلستان و 20 برابر بالاتر از ژاپن است. به گزارش پايگاه خبري Now.org در ايالات متحده زنان جوان کمدرآمد در سنين بين 20 تا 24 سال بيشتر در معرض خشونتهاي خانگي و آزارهاي جنسي قرار دارند و در هر 2دقيقه يک نفر قرباني تجاوز ميشود.
پايگاه خبري «Now.org» مستندات جالب ديگري نيز دارد. هرساله 8/4 ميليون نفر زن در آمريکا مورد ضربوشتم قرار ميگيرند. زنان جوان اقليتهاي مذهبي در معرض خطرهاي ناشي از سوءاستفادههاي جنسي يا ضربوشتم هستند. از هر پنج دختر دانشجوي آمريکايي يک نفر مورد تجاوز قرار گرفته است و تنها کمتر از پنج درصد از اين موارد به پليس گزارش ميشود. آمارها همچنان حکايت از عمق فاجعه در آمريکا دارند. به نوشته پايگاه خبري «آلترنت» در اين کشور هر 6 دقيقه يک زن مورد سوءاستفاده جنسي قرار ميگيرد. در اين کشور هر 15 ثانيه مورد ضربوشتم گزارش شده است.
تجاوز جنسي به زنان بومي در ايالات متحده شايع است. برخي از زناني که توسط سازمان عفو بينالملل مورد مصاحبه قرار گرفتهاند اظهار داشتهاند که در جامعه خودشان کسي را نميشناسند که تجربه خشونت جنسي نداشته باشد.
اما امروز موجي در جهان پديده آمده است که خواهان مقابله با اين وضعيت شوم و زجر آور است و اين ندا نيز نمي تواند جز از امت اسلامي که داعيهدار نگاه تازه اي به زن است بيرون آيد. امروز موج بيداري اسلامي به برکت انقلاب اسلامي و انديشه های امام خميني (ره) و متقدمين و متاخرين جهان تشيع پديد آمده است و در برابر بت زن غربي فرياد سر مي دهد که اين ظلم ها بايد پايان پذيرد و نقش و جايگاه زنان در جوامع بر اساس عدالت و شناخت ظرفيت ها و ابعاد وجودي آنان شکل گيرد.
در کشورهايي همچون مصر ، ليبي ، تونس ،بحرين ، عربستان ، يمن ، اردن و... سالهاست که دستگاه هاي تبليغاتي در پي تزريق ازرشهاي ديني و رواج فساد و فحشا در امت اسلامي هستند اما برخلاف پيش بيني ها بادهايي که آنها سالها پيش کاشتند امروز به توفان هايي تبديل شده است که يکسره تومار منافع غرب در خاورميانه را در هم پيچانده است. در اين ميان بايد تاکيد کنيم که نقش و جايگاه جمهوري اسلامي ايران به عنوان کانون بيداري اسلامي و داعيه دار الگوي جديدي براي زن بسيار مهم و حائز اهميت است.
امروز زن مسلمان ايراني چشم هاي بسياري را به خود دوخته است و امت اسلامي نظاره گر موفقيت هاي زنان اين جامعه است. ما بايد راه را براي موفقيت زنان و حضور واقعي آنها در عرصه اجتماعي ، فرهنگي و سياسي هموار کنيم و الگوي خود را براي زنان به جهان اعلام داريم. ما بايد مستدل به جنگ الگوي فاسد و پر تزوير زن غربي برويم و مصائبي که اين الگو براي زنان و مردان در پي داشته است بيان کنيم. الَّذينَ جاهَدوا فينا لَنَهْدِيَنَّهُمْ سُبُلَنا.
منبع:پایگاه تخصصی حجاب
بيداری اسلامی بت زن غربی را می شکند
در دين مبين اسلام زن پيش از آنکه يک زن باشد يک انسان و بنده پروردگار است و زن بودن آن مقدم بر شخصيت انساني او نيست. مرد نيز انسان و بنده خداست و از اينجا مي توان گفت که دين مبين اسلام در خصوص شان و جايگاه و کرامت انساني براي زن و مرد ارزش يکساني قائل است.
๑۩๑ سید مهدی رضوی:09381954355 ๑۩๑
نظرات شما عزیزان:
مـــــوضوعات مـــــرتبط: احــــــــادیث و روایــــــــات، حکایات، روایات مذهبی، داســــــتان هـــــا، داستانهای مذهبی، حـــــــــجاب و عــــــــفاف، حجاب در جامعه، حجاب اسلامی، حجاب از نظر بزرگان دین، دانستنیــــــــــــها، دانستنیهای دینی، ،
بــــــــــرچـــسبهــا: بيداری اسلامی, زن غربی, دين مبين اسلام زن, بدحجابی, خودنمایی, خودنمایی جاهلانه, آسیبهای اجتماعی, جامعهی ایران, اصل حجاب و عفاف, حجاب وآرامش, حجاب در جامعه, حجاب و عفاف, حجاب زن ایرانی, دین و حجاب, مذهب و حجاب, حجاب اسلامی, بی حجابی, بدحجابی, حجاب زنان مسلمان, حجاب شرعی, حجاب دختران ایرانی, فلسفه حجاب,